Påmelding til våre åpne webinarbaserte kurs

Les om faktureringsinformasjon før du fyller ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Riktig utfylling av fakturainformasjon sparer tid og misforståelser. 

Om faktura-informasjon

Mange kommuner ønsker fakturaer på EHF/ digitalt. Til dette trenger vi kommunens organisasjonsnummer, samt et ressursnummer/referanse som viser hva det gjelder:

  • I større kommuner har den enkelte skolen/barnehagen som regel en tall-og/eller bokstavkode som skal brukes som ressursnummer/referanse.
  • I mindre kommuner kan det være navnet på skolen eller en person som angis som referanse.
  • I noen kommuner har skoler/barnehager eget organisasjonsnummer som skal brukes ved EHF-fakturering.

Om det ikke er arbeidsgiver som betaler, angir du en epostadresse som fakturaen skal sendes til.

Påmelding kurs


Bestillingskurs

Vil du heller bestille kurs til egen arbeidsplass? Bruk kontaktskjemaet vårt, og vi tar kontakt tilbake med mer informasjon og pristilbud.

Innføringskurs

Innføringskurset er vår bestselger for dem som ikke har tidligere erfaring med bruk av Systematisk begrepsundervisning.Hver av kursdagene varer 6 timer inkl pauser. Mellom kursdagene gjennomfører deltakerne en praksisoppgave.

Du kan bestille kurs:

  • som 2 webinardager
  • som 1 webinardag + en fysisk kursdag på egen arbeidsplass

Heldags introkurs

Introdagen (6 timer inkl pauser) egner seg som en første introdusjon til temaet Systematisk begrepsundervisning, eller som et kortere oppfriskningskurs for kommuner/større organisasjoner som allerede har bygget endel begrepsundervisnings-kompetanse.

Du kan bestille kurs:

  • som webinardag
  • som fysisk kursdag

Halvdags introkurs

Utforsk vårt webinarbaserte halvdags introkurs (3 timer inkludert pauser) som en ideell introduksjon til Systematisk begrepsundervisning. Perfekt for kurs- og planleggingsdager, når du ønsker å optimalisere tiden din for kompetansebygging i begrenset tidsramme.

Du kan bestille kurs:

  • som webinardag

Begrepsverksted

3 timers begrepsverksted med praktiske øvinger i bruk av BU-modellen og analytisk koding (bruk av grunnleggende begreper i beskrivelser).

Ingenting slår praktisk utprøving og erfaringsutveksling når det gjelder å lære seg å bruke BU-modellen på variert og fleksibelt vis!

Du bestiller dette:

  • som fysisk kursdag

post@nyborgped.no

+4748244945

Følg vår Instagram

Følg vår Facebook

Følg vår Linkedin