VÅRE KURS

Under følger en oversikt over de mest solgte kursene og kurspakkene våre, både åpne kurs og bestillingskurs.

2-3 webinarbaserte innføringskurs og ett påbyggingskurs arrangeres årlig av Nyborg Pedagogikk. Her kan pedagoger fra hele landet melde seg på. Om det er mange som skal delta fra samme sted, om datoer ikke passer,  det ønskes fysisk samling eller spesialtilpasset opplegg, er det aktuelt med bestillingskurs. Du finner direkte link til de ulike kurssidene under arkfanen “kurs”. 

“Det var en åpenbaring for meg at jeg bruker mange grunnleggende
begreper når jeg skal undervise elevene mine. Jeg ble klar over at jeg har brukt begreper som elevene mine ikke kjenner innholdet i.

Etter kurset er jeg mer bevisst på hvilke begreper jeg bruker i undervisningen av fagbegreper, samt å undervise i begreper som er nødvendig først”

Ingrid Eidheim

Spesialpedagog

2 dagers innføringskurs

Vår bestselger, som gir alt du trenger av teori og praksis for å komme igang med egen begrepsundervisning. Webinarbasert eller kombinasjon webinar/fysisk samling. Delta på våre åpne kurs 3-4 ganger i året, eller velg bestillingskurs til egen arbeidsplass.

Se mer info på egen side om innføringskurs.

Veil. priser:

Kursavgift
ved våre webinarbaserte innføringskurs (velg kull ved påmelding):
3.800 + kursbok

Grupperabatter og kampanjepris:

30% rabatt ved 2-3 påmeldte fra samme arbeidsplass
40% rabatt ved >3 påmeldte fra samme arbeidsplass
60% rabatt om skolen har kjøpt GB-testlisenser for 2023/24

Gå til kurspåmelding

Som bestillingskurs til egen arbeidsplass:

Begge dager som webinar: 15.500
1.dag som webinar, 2.dag fysisk: 22.000 

Se mer info på egen side om bestillingskurs

Heldags introkurs

Introdagen (6 timer inkl pauser) egner seg som en første introdusjon til temaet Systematisk begrepsundervisning, eller som et kortere oppfriskningskurs for kommuner/større organisasjoner som allerede har bygget endel begrepsundervisningskompetanse.

Om dere etter denne introduksjonsdagen ønsker å gå videre med implementering av BU-modellen i kommunen/skolen/barnehagen, vil vi anbefale å supplere med en mer praksisrettet kursdag på et senere tidspunkt. Deltakerne får dermed en kompetanse tilsvarende innføringskurset, og alt de trenger for å komme igang med egen begrepsundervisning.

 

Veil. priser:

Bestillingskurs med inntil 80 deltakere

Webinardag (6 timer inkl pauser): 8.500

Fysisk (6 timer inkl pauser): 14.000 + reise/opphold kurslærer

Se også info på egen side om bestillingskurs.

Ta kontakt for hyggelig pristilbud

 

3 timers begrepsverksted - fysisk samling

Praktiske øvinger i bruk av BU-modellen og analytisk koding (bruk av grunnleggende begreper i beskrivelser)

3 timers begrepsverksted egner seg som oppfriskningskurs og som “top-up” i forbindelse med planleggingsdager ved skoler som allerede har bygget endel Systematisk begrepsundervisningskompetanse.

Mangler slik kompetanse, forutsettes at kursdeltakere setter seg inn i teori og BU-modell i forkant. Ta kontakt for informasjon.

 

Veil.pris:

8500 + reise/opphold kurslærer

Se også info på egen side om bestillingskurs.

Ta kontakt for hyggelig pristilbud

Påbyggingskurs over 3 halve kursdager

Dette påbyggingskurset gir et videre dypdykk inn i nyborgpedagogikken for deg som har tatt innføringskurs og allerede har endel praksiserfaring med bruk av BU-modellen. Du vil få en mer helhetlig pedagogisk forståelse av alt som foregår i klaserommet, både av begreps- og ferdighetslæring, interaksjoner mellom elever, lærer og stoffet som undervises.

Dette etterutdanningskurset gir deg ekspertise på et kompetanseområde som det er stor etterspørsel etter. Kurset er nokså omfattende med mellomliggende arbeidskrav og en avsluttende oppgave som skal godkjennes før kursbevis utstedes.

Fullført kurs gir deg et godt grunnlag for å kunne gi kollegaveiledning og selv kurse andre innen Systematisk begrepsundervisning.

 

Veil. pris:

4.900 + ev. kursbok

Fast rabattordning:

20% rabatt på førstkommende påbyggingskurs ved samtidig påmelding til innførings- og påbyggingskurs. 

Gå til kurspåmelding

Solveig Nyborg

kurslærer

 

Sindre Nyborg

kurslærer

 

Erling Nilsen

kurslærer