Påmelding kurs og GRATISwebinarer

Ønsker du å delta på våre kommende webinarer? Du finner påmeldingsskjemaene nedenfor. Vi tilbyr både betalte kurs og gratis webinarer.

Bli med på GRATIS webinar!

I disse populære webinarene får du info om grunnleggende begreper og hvorfor disse bør kartlegges, innblikk i kartleggingsresultater på ulike trinn, og en introduksjon til testen og hvordan den skal brukes

Kommende webinarer:
Tirsdag 17.okt kl. 12.30-14.00
Torsdag 26.okt kl.14.15-15.45

Dersom dato ikke passer, kan du sette deg på venteliste.

Bli med på GRATIS webinar!

Kommende webinarer:
Tirsdag 17.okt kl. 12.30-14.00
Torsdag 26.okt kl.14.15-15.45

Kurspåmelding og bestilling av begrepskurs

Nyborg Pedagogikk tilbyr årlig 2-3 webinarbaserte innføringskurs og ett påbyggingskurs, åpent for pedagoger fra hele landet. Om det er mange som skal delta fra samme sted, om datoer ikke passer, det ønskes fysisk samling eller spesialtilpasset opplegg, er det aktuelt med bestillingskurs. Du finner direkte link til de ulike kurssidene under arkfanen “kurs”.

Kurspåmelding og bestilling av begrepskurs

Nyborg Pedagogikk tilbyr årlig 2-3 webinarbaserte innføringskurs og ett påbyggingskurs, åpent for pedagoger fra hele landet.

Bestillingskurs

Interessert i å bestille kurs? Bruk kontaktskjemaet vårt, og vi tar kontakt tilbake med mer informasjon og pristilbud.

Innføringskurs

Innføringskurset er vår bestselger for dem som ikke har tidligere erfaring med bruk av Systematisk begrepsundervisning.Hver av kursdagene varer 6 timer inkl pauser. Mellom kursdagene gjennomfører deltakerne en praksisoppgave.

Du kan bestille kurs:

  • som 2 webinardager;
  • som 1 webinardag + en fysisk kursdag på egen arbeidsplass.

Heldags introkurs

Introdagen (6 timer inkl pauser) egner seg som en første introdusjon til temaet Systematisk begrepsundervisning, eller som et kortere oppfriskningskurs for kommuner/større organisasjoner som allerede har bygget endel begrepsundervisningskompetanse.

Du kan bestille kurs:

  • som webinardag;
  • som fysisk kursdag.

Halvdags introkurs

Utforsk vårt webinarbaserte halvdags introkurs (3 timer inkludert pauser) som en ideell introduksjon til Systematisk begrepsundervisning. Perfekt for kurs- og planleggingsdager, når du ønsker å optimalisere tiden din for kompetansebygging i begrenset tidsramme.

Du kan bestille kurs:

  • som webinardag.

3t. begrepsverksted

Praktiske øvinger i bruk av BU-modellen og analytisk koding (bruk av grunnleggende begreper i beskrivelser).

Ingenting slår praktisk utprøving og erfaringsutveksling når det gjelder å lære seg å bruke BU-modellen på variert og fleksibelt vis!